Canon EOS 450D / Avatar

Fick en sen julklapp igår. Eller kanske till och med två stycken. Till att börja med ringde mamma mig när jag och Michael precis hade kommit in i skövde och började prata på om systemkameror och att hon ville att jag skulle komma och titta på den som de mer rättare sagt hade bestämt sig för att köpa till mig. Så självklart åkte vi dit och det blev en Canon EOS 450D, helt okej faktiskt. Sen så blev det att titta på Avatar, som jag själv tyckte va bra MEN att den kan vart 1 timme för lång. Alltså, den var faktiskt sjukt bra med handling och effekter och allt det där, men vissa scener tyckte jag var alldeles för utdragna. Filmen skulle få en 4 av 5 av mig.
Snart är det nyår med, blir att "fira" det i hjo, inte så chockerande kanske men så blir det i alla fall. Jag och Michael ska till hans gamla klasskamrat eller något sånt va det. Sen lär vi väl träffa Robin och Mio med hoppas jag.

Blev väl inte riktigt som jag tänkt mig

Nej, som sagt det blev inte riktigt som jag tänkt mig. Julen brukar rulla på och vara ganska mysig och jag trodde den skulle va perfekt i år med massor av snö utomhus och sånt. Men så blev det ju inte alls.
  • Maten hade jag redan tröttnat på efter att ha ätit julbord tre gånger redan.
  • Sen har jag tråkig släkt
  • Ingen var speciellt taggad för julafton
  • Tråkiga julklappar
  • Migrän på kvällen
Och det slutade väl inte där, finns massa saker att ta upp men som jag inte orkar. Men nu ska man inte hålla på att deppa hela tiden. Får se fram emot söndag då jag och Michael ska på Avatar. Nu blir det att se på film.

God jul

Japp nu va det julafton då, men självklart känns det mer som typ, en söndag. Okej att det är fullt med snö ute, men det känns ändå inte riktigt som jul. Ganska tråkigt faktiskt att man aldrig riktigt får in julkänslan till jul.


Julavslutning imorgon

hej hå!
Imorgon är det äntligen julavslutning, och jag säger bara fy fan vad gött. Det ska bli så skönt att få slippa skolan ett tag. Har seriöst tröttnat så enormt på skolan. Haft en lika sjukt ovärd skoldag med, åkte in till skolan hade lektion i kanske 15 min och sen slutade jag. Liksom varför kan man inte få reda på sånna saker innan? Jag hade kunnat sova till typ 5 eller något, okej 12 eller 1 kanske. Men ändå, blir jätteirriterad av sånt.
Men men, imorgon efter skolavslutningen ska jag försöka gå till HM igen och leta efter någon mysig tröja att köpa, jag va där idag med men hittade ingen, men kanske om jag har väldig tur hittar jag en imorgon. Fick som sagt ett presentkort av Michael där, (och vi som sa att vi inte skulle köpa någon julklapp till varandra). Så då köpte jag en halsduk till han idag. Till en början var han rejält skeptisk men nu så älskar han den. Sen åker jag till Michael och spenderar mina sista timmar innan julafton där. Det kommer bli jättekul, ska ha en rejäl, (med stort R) flötardag. (sen ett litet förlåt för alla feta stilar i texten men kände att jag ville ha lite variation i texten)

gravity's letting go of me tonight.

Åkte hem efter första lektionen idag, trodde jag mådde bättre än vad jag gjorde och sen mådde jag bättre än vad jag trodde, lite krångligt det där. Men det verkar ha gått över nu hoppas jag. Har typ legat och sett på film hela dagen, rätt gött faktiskt att bara lata sig. Ska snart hoppa in i duschen och sen sova. Får se om det blir skola imorgon eller inte.

Vildsvin, svininfluensavaccin och 10 dagar kvar till jul

Stressig dag tycker jag allt. Imorse försov jag mig typ, så fick typ halvjogga hela vägen till bussen för att inte missa den. Sen när jag satt på bussen och jag var på väg till skolan sprang ett stort vildsvin ut på vägen så bussen behövde bromsa som värsta idioten. Sen flöt skolan på helt okej. Men runt 13-tiden så tog jag äntligen den där jäkla sprutan, svininfluensavaccinet. Men som tur var kändes det ingenting, inte ens ett litet stick, men jag känner däremot nu hur det börjar göra ont i armen.
Sen är det ju också bara 10 dagar kvar till jul.

Hemma efter en underbar helg

Japp då va jag hemma igen efter att ha sovits hos Michael hela helgen. Jag tycker faktiskt att det var helt underbart. I fredags så var vi hos hans kusin Sofia, en jättetrevlig kväll. Sen på Lördagen hade vi en mysdag för oss själva hemma hos han. Vi såg på film, badade och åt frukt doppad i smält choklad, och jag kan lova att det var sjukt mysigt och romantiskt. Idag har vi däremot bara latat oss och segat, men sen var vi också med Mio och Robin och spelade Party-Alias. Ett skitkul spel som går ut på att förklara ord utan att säga något utav ordet, nästan som Med Andra Ord, fast mycket roligare och svårare.


Färdig med texthelvetet


Då var man klar med texthelvetet, om hur man steker ägg. Jag kände att jag inte orkade bry mig till slut så sket i allt ihop och bara gjorde färdigt det. Skönt att slippa det nu iallafall.
Imorgon så är det Luciafirande i skolan men jag skiter i den och tar en extra sovmorgon istället.

The clouds hovering in the sky



Skolan rullade på som vanligt, dock veckans tråkigaste skoldag. Sen efter skolan drog jag och Lisa på ett möte med Victoria, efter det åkte jag, Michael, Robin och Sasha till Tidaholm och badade. Det var faktiskt rätt skönt att bara hitta på något skoj och utan att ens tänka på att man kanske är för gammal. Sen efter det så drog vi till Happy Time och käka pizza, men nu blir det att komma tillbaka till verkligheten och försöka plugga lite.

You might think I'm a fool

Lång skoldag, säger jag bara. Tråkig med för den delen men efter skolan drog jag till michael. Jag borde väl egentligen pluggat och så men det blev att fika med han och Robin och sen spela Geni. Jag som känner mig så smart och duktig älskar ju självklart att spela sånna spel. Men det blev jag och Robin mot Michael, fast ändå vann Michael mot oss. Haha, vi är rätt dåliga ändå.
Imorgon blir det att gå till skolan, världens tråkigaste dag imorgon. Sen ska väl jag och Lisa till Victoria och fika och prata om lokalen, få nyckeln dit osv.

Hemma från Ullared

Japp, då var man hemma från Ullared nu då. Blev faktiskt en bra dag tillslut. Det var inte alls mycket folk där men det var väldigt utplockat, så jag hittade inte så mycket. Det blev mest småplock som det nästan alltid blir. Nu blir det att sova och vila ut till imorgon, dagen börjar med en lång och jobbig mattelektion.






Smelyalata

Nu har jag suttit uppe och skrivit ner allt som ska köpas imorgon. Nu ska jag gå och lägga mig, God natt!

Ny blogg igen då!

Japp, nu har jag gjort ny blogg igen, blir att stanna här nu har jag faktiskt bestämt. men får se om jag kanske byter bloggnamn osv någon gång sen.
Imorgon blir det att åka till Ullared med Michael, Robin och Mio. Ska bli skönt att slippa skolan faktiskt.


RSS 2.0