Det märks att det är sommarlov

Waaaa, I'm Crazy!

Det märks i alla fall att det är sommarlov nu. Har ingen ork alls att sätta mig och uppdatera bloggen. Speciellt inte när man bara sitter ute i solen och njuter.
Men men, idag har jag hjälpt till hemma hela dagen med att rensa ur hela ladugården. Blev färdiga för idag runt halv 4-tiden men ändå finns det hur mycket skit som helst kvar. Lyckades också få en spik rätt in i foten när jag bar på hur mycket skit som helst. Trodde spiken åkte rätt genom foten först, men den gick inte helt igenom i alla fall, så jag vet inte hur djupt såret är. Men ont gör det! Så det blir att mamma får skjutsa in mig till bussen sen och jag får försöka vila foten så mycket som möjligt.
I går så var jag med Moa och Samantha, mötte Samantha i Skövde och sen åkte vi hem till Moa, eller ja där hon bor för tillfället för hon är hundvakt hos hennes kusin eller vad det nu var som är utomlands.. Det blev en riktig trevlig dag.
Nu ska jag packa lite och titta att jag har med mig det jag ska ha med mig och sen så får vi se när jag uppdaterar igen. Nu måste jag få med mig alla filmer som ska med, det verkar ju som det ska regna i helgen så vi förbereder med film och massa mys inomhus.

Underbar helg i Hjo

Jag har precis städat färdigt mitt rum som tog typ 4 timmar, men nu är det så rent och fint och jag kan lova att det nog aldrig kommer vara så rent igen.
Helgen spenderades som sagt i Hjo med Michael, Jasmine och Anton. I Fredags tror jag det var, så blev det att vi drog till Söder där vi grillade och spelade lite kort och myste massor. Helt enkelt en helkväll ute på Söder. Det hände en hel del kul grejer den kvällen. En kanonkväll som måste göras om.
Sen på Lördagen så blev det massa bad och sol som vanligt på dagen och kvällen slutade med att vi åkte in till Skövde och såg på Eclipse och om jag får säga det själv så var det verkligen den bästa av de tre Twilight-filmerna. Men måste dock säga att böckerna är oslagbara. Men men, nu blir det att sätta sig ute i solen lite och läsa Stephenie Meyer's bok "Bree Tanners andra liv".
Här kommer lite bilder från helgen också.
(Här är Jasmine Jättekissnödig och bestämmer sig för att kissa, då märker hon att det prasslar i busken bredvid henne. Sen skriker hon till och drar upp trosorna fort som fan och skriker att det är en groda i busken och börjar gråta, haha.)

RSS 2.0