RAGE!



Bara för att jag skrev igår att jag inte kommer uppdatera min blogg speciellt mycket eller att det går skit med den för jag har så mycket i skolan så får jag ändå för mig att uppdatera den nu.
Seriöst! Kan inte fatta att allt kan gå så sjukt mycket fel! För det första så hatar jag multimedia! För det andra så hatar jag Flash och för det tredje hatar jag projektarbetet i multimedia och för det fjärde så HATAR jag snake! Fy fan att det ska vara så jäkla krångligt att göra ett så simpelt tråkigt spel! skitflash! skitspel! skitmultimedia! skitprojekt! Varför har man en lärare i ett ämne som han inte ens kan något om?


Bloggen går åt helvete

Orkar inte och har inte tid att skriva massa på bloggen. Händer inget speciellt heller, det är bara massa skola hela tiden, så jag kommer väl tillbaka om ett tag när sommaren börjar och man kan snacka lite om det. Just nu sitter jag i alla fall och tittar på Eurovision Song Contest, tråkigt.

I've just realized

Vill bli brun igen!
(gammal bild btw)


Ingen skola för mig idag, vaknade med migrän och illamående så blev att vara hemma. Så typiskt mig att må dåligt när det är som varmast ute. Men har i alla fall var ute en halvtimme idag bara för att få känna av solen lite. Annars har jag legat i sängen hela dagen och försökt sova. Jo jag försökte plugga lite med förut men orkade inte, det enda jag gjorde va att skriva över lite arbete till datorn från papper.
Snart är det äntligen helg igen, fy fan vad skönt säger jag! Läst också på aftonbladet.se förut att det skulle bli toppenväder i helgen så vem vet, kanske blir året första dopp då. Annars får jag lägga mig ute lite och sola för att äntligen få lite färg på min bleka kropp.

Underbar långhelg

Jag har precis avslutat min underbar långhelg. I torsdags var jag, Sandra och Michael ute på Husaren, skoj skoj.
Det har också vart underbart väder ute, varmt och skönt. Sen så har vi väl egentligen inte gjort så mycket. Inte i alla fall vad jag kommer ihåg. Men vi var och hälsade på Emma i hennes nya lägenhet, och spelade UNO. 
Sen så var vi också med Jasmine och Anton och spelade massa roliga spel.
Helgen flög på ganska snabbt och tyvärr så kommer jag inte riktigt ihåg vad vi har gjort, haha. Men ska i alla fall sova, blir att gå upp tidigt imorgon, det är ju trots allt skola igen.

Kristi himmelfärdsdag

Idag är det kristi himmelfärdsdag, och det betyder att man är ledig från skolan! Vaknade precis och måste städa lite och göra iordning här hemma innan jag åker vidare till Hjo. Ikväll blir det utgång i Skövde, men vet inte riktigt vart vi ska gå än.
Nu blir det att gå ner och käka frukost alldeles ensam (familjen är i Ullared), och sen städa och titta lite på vad man måste ha med sig till Michael.

Bring it all back

Sitter hemma i sängen igen efter att ha haft en underbar helg. Slutade tidigt i fredags efter att ha haft ett nationellt prov. Så jag, Michael och Robin åkte iväg till Ullared och där blev en hel del av mina pengar slut, haha. Sen så gick vi ut i lördags i Hjo, men gick ganska snabbt hem eftersom det typ inte va några där. Aja, orkar inte rabbla upp allt som hänt i helgen. 
Imorgon där emot blir det teorikurs igen, får se hur det går denna gången då.

plugg


Bror min

Sitter och pluggar igen. Det har vart en riktig pluggarvecka känns det som. Skolan idag var rätt chill, sen åkte jag hem och satte mig här för att göra idrottsinlämningen till imorgon om hälsa och livskvalité.
Får se hur dagen slutar, men kan tänka mig att den slutar med att krypa ner under täcket och sätta på en film.
Just det ja, fick lite fler presenter idag med, haha! 
Sjukt nice med paket

18 år!

Så då var man 18 då. Blev inte en alls rolig födelsedag, satt bara hemma och tråkade och firade men familjen. Just nu borde jag sitta och plugga för fullt men pallar inte, efter att ha vart i skolan hela dagen och sen till körskolan på teori. Men ska snart ta tag i en bildanalys. Har sjukt mycket att göra, och som bara kom under dagen. Jag är så sjukt trött på skolan nu alltså!
Händer saker hela tiden, borde egentligen skriva ett helt inlägg åt min bror. Tycker sjukt synd om honom, men f*n inte åt *****. Men men det får jag lägga åt sidan nu. För nu blir det att plugga.

RSS 2.0