Åra går

Hemma efter ännu en helg. Veckorna bara rullar på och snart är det lov igen. Det har vart en fartfylld och samtidigt väldigt lugn helg.
I fredags hade jag och Michael en kväll för oss själva där vi lagade god mat och bara låg och njöt framför Tv:n. Igår så var vi i Jönköping med Sasha och Tanja, köpte ett par jeans och två linnen bara. Sen senare på kvällen var vi på revyn här i Tidaholm. Åra går, sjukt rolig faktiskt. Skulle faktiskt rekommendera att se den, jag skulle lätt se om den igen.

Larmet gick och vi kunde inget göra

Sitter i sängen och har precis pluggat klart för dagen. Dagen har faktiskt gått riktigt fort. Efter skolan kom Michael och Robin till skolan. Där satt vi och tjöta i typ en timme, sen åkte vi och åt på McDonalds och sen åkte vi vidare till station för att hämta upp lisa. Sen åkte vi vidare till lokalen där vi skulle träffas för att ha skoj, fika och tjöta massa^^
När vi väl kom dit skulle vi låsa upp och knappa in koden för larmet, dock så funkade inte koden vi fått. Larmet gick och vi kunde inget göra utan vi stod där som värsta idioterna. Tillslut fick vi tag på Victoria som gav oss rätt kod. Förutom det så har det vart en rätt så kul dag.
Imorgon är det pannkakor i skolan, längtar massa! Sjukt gott med pannkakor, och sen på fredag skulle det nog vara vårrullar. Mums!

Brunhårig eller Blond

Japp, nu har jag ännu en gång börjat vandra fram och tillbaka mellan om jag ska vara blond eller brunhårig. Det jobbigaste är att jag har sjukt slitet hår och att blondera sliter massa på det. Men sen vill jag hellre va blond, men det skulle samtidigt vara skönt att inte behöva färga håret hela tiden för att man har för mycket utväxt. Jag funderar på att köra med blont hår till sommaren är slut och sen byta tillbaka till brunt men jag vet inte riktigt än.

Lager 157, Snö-oväder och massa snö

Billy


Nu är jag hemma igen efter att ha haft en mysig helg i Hjo.
Lager 157 va bara skit. Hittade absolut ingenting där. Senare på kvällen gick vi till Sofia där vi spelade spel och umgicks lite bara. Blev inte alls så sent. Sen igår (lördags) så gjorde vi absolut ingenting. Vi satt näst intill inlåsta i lägenheten tack vare all snö som blockerade dörren ut. Så det blev en ganska slapp, okej riktigt slapp dag. Vi satt bland annat och tittade på OS. Just det! Billy va där med, så tack vare honom fick vi i alla fall något gjort.
Idag hälsade vi på Tanja som precis kommit tillbaka till Hjo efter att ha suttit fast på ett tåg aslänge, kul att få träffa henne igen faktiskt.

Städat och klart

Nu har jag precis städat hela mitt rum, rensat mina garderober osv. tog ungefär... låååång tid, haha.
Snart blir det att gå ner och käka, mums! Sen kommer Michael hit, och vi får se vad som händer.

Mufasa Mufasa Mufasa!


Har precis kommit hem efter en heldag i Skövde med Michael, Mikaela och Tim. Vi var och badade, mycket roligare idag än förra gången faktiskt. Idag var i alla fall allt öppet. Dock är de sjukt töntiga med vildforsen. Den är igång en gång i timmen i kanske 10-15 min. Sjukt ovärt att ens ha den isåfall.



It's like I waited my whole life for this one night

Tråkig dag, har absolut inget att göra. Men imorgon blir det att åka till Skövde och sen till Hjo.
Känner att lovet kommer bli sjukt tråkigt, men jag måste väl hitta på något så det blir lite kul i alla fall.
Jag får väl se lite filmer, gå ut och fota liten försöka orka mig in till stan osv.

Alla hjärtans dag

Nu är snart alla hjärtans dag och min pappas födelsedag slut. Sjukt tråkig dag om jag får säga det själv. Åkte hem från Michael imorse och städade hela rummet och sen kom massa gäster och vi firade pappa. Nu har jag precis fått hjälpa min bror att fixa en grej med hans CV. Nu blir det snart att lägga sig och se en film eller något. 
I veckan händer inte så mycket, på onsdag sa jag åka och bada i Skövde, sen på fredag blir det Lager 157. Sen vet jag inte mer.
Nu vill jag bara sova och vänta på att det ska bli Tisdag så jag kan åka till Michael igen. Har så sjukt tråkigt hemma..

Läxor

Sitter i skolan och har textkommunikation just nu, ska skriva någon sak om drömmar. Fattar faktiskt ingenting om vad upgiften går ut på. Sen har jag en bokrecension att göra och svara på massa frågor i Samhällen.
Snart är det mat, dock äckligt som vanligt!
Efter maten måste jag fota Mikaela till sista lektionen och sen efter skolan blir det att åka till Hjo.


<3

Jag har precis kommit hem efter att spenderat dagen hos Michael och skolan var lika ovärd som vanligt. Fick en tidig Alla-Hjärtans-Dag-present som var ett fint silverhalsband.

Sen så händer det väl inte mycket mer, har en sjukt slapp vecka men, vad jag vet en läxa. Sen nästa vecka är det lov. Ett välbehövligt lov med. så händer det väl inte mycket mer, har en sjukt slapp vecka men, vad jag vet en läxa. Sen nästa vecka är det lov. Ett välbehövligt lov med.
Nu är däremot Michael på väg mot Skövde för att käka på Donken, japp han kommer bli tjock och flötig. Medan jag ska hoppa in i duschen och sen äta lite kvällsmat. 
Här kommer lite mer bilder som jag kände för att lägga upp.

 

Världens sötaste hund

 

 

 


Tittar runt efter lite söta hundar

Nu har jag blivit helt galen och börjat tittat runt efter hundar, och har vart fast vid finska lapphundar ett bra tag nu, men sen kanske en västgötaspets med. Vill dock inte ha en för stor hund, några förslag på hundar jag kan tänka mig är:
  • Finsk Lapphund
  • Hokkaido
  • Eurasier
  • Västgötaspets
  • Shiba
  • Keeshound
Ja något liknande. men vill som sagt ha en lekfull hund som är spets eller i alla fall liknar en. Får väl leta vidare men kommer väl tillslut att vilja ha alla.

SOOOOMMMMAAARRR

Det är inte klokt hur mycket jag saknar sommaren. Det går knappt inte en dag utan att jag hör folk som pratar om att de ska åka utomlands osv. Blir så avundsjuk på dem, varför kan de inte bjuda med mig?
Ne men som sagt, jag har tröttnat på vintern nu. Det är bara kallt och massa snö och jobbigt. Sen så är skolan sjukt jobbig med. Speciellt alla muntliga grejer. Sen vill jag skaffa hund med, har alltid velat ha en och hoppas verkligen att jag snart kan skaffa.
Men men ska inte klaga så mycket, nu ska jag titta lite efter födelsedagspresenter, fyller år om exakt 3 månader och man måste ju va ute i god tid. sen ska jag gå ner och duscha och göra lite te och lägga mig i sängen och se en film.

RSS 2.0