Göteborg, Sola/Bada, Midsommar, Sola/Bada

Jag har uppdaterat riktigt dåligt det senaste och kanske beror det på det fina vädret som vi haft det senaste. Jag har bland annat vart i Göteborg med Lisa som var riktigt najs. Sen har det blivit mest bad och sol osv.
Midsommar blev helt perfekt tillslut. Fast att man inte hade något inplanerat. Det blev så att jag och Michael gick till Jasmine och Anton där vi grillade och hade en Femkamp. Dock kom jag sist på femkampen men det gör inget, haha. Jag hade roligt ändå.
De senaste dagarna har bestått av sol och bad, plus att vi vart ute med Michaels pappas nyinköpta båt. Jag säger bara: Jag vill med ha en båt!! Så sjukt najs att kunna åka ut så på Vättern precis när man vill och va ifred och ha sitt egna område där ingen stör.
Jasmine får stå för avslutet på inlägget och det görs med en bild på henne, haha!

Tell me that I've got it wrong

Har precis kommit hem efter att ha övningskört lite, gick ganska bra denna gången med fast att jag bara kört två gånger. Dock lite fler kärringstopp denna gången, haha! Men man lär sig väl snart förhoppningsvis. Helgen har vart helt okej, eller ja, den har vart riktigt mysig fast det var dåligt väder. Michael och hans familj hade gäster från Göteborg, så det blev att umgås med dem plus att titta på Vätternrundan. Igår så blev det ett infall att åka till Jönköping som tillslut ledde till att vi också åkte Vättern runt, fast inte på cykel. Första gången för mig att åka runt faktiskt och det var helt okej, vi hade skinande solsken hela vägen nästan och vi tittade runt på lite olika grejer.
Nu blir det att gå ner till köket för att käka lite. Kanske går ut på en promenad med Lisa sen, vi får se.

Sommarväder

Nu blir det att ta på sig sommarkläderna och bege sig in mot stan för att ta bussen till Hjo där dagen och natten kommer att spenderas. Imorgon blir det att åka till Skövde och lämna Tanja och hennes pojkvän så de kan åka tillbaka till Ryssland, haha. Hoppas vädret håller i sig så att man kanske kan ta sig ett litet dopp i vattnet sen.

Grillkväll

Ska snart lägga mig och se på film, men tänkte bara berätta att jag fått G i matte B nu, YES!
Kan ju också berätta att vi grillade igår uppe hos Tanja. Sasha åker ju hem till Bosnien igen. Blev faktiskt en jättemysig kväll fast att det regnade. Grillade hamburgare och sen marshmallows, mums! Sen var jag ledig från skolan idag med, så sov verkligen ut för att göra mig redo för två skoldagar till.

Studenten 2010

Nu har 3:orna tagit studenten, och jag har bara en vecka kvar till sommarlov. Fick reda på att jag har IG i matte B, cut! Men ska göra någon slags komplettering imorgon så jag kanske får G. Hoppas! Annars så har helgen vart verkligen perfekt. Har solat och badar varenda dag och har blivit sjukt najs brun. Imorgon efter skolan ska jag till Hjo på grillning och mys med massa folk. Sasha åker ju hem på Onsdag så lär ju inte träffa han på aslänge.

text/foto-uppgift klar!

Äntligen är man klar med den sjuka uppgiften. Ofta man ska behöva skriva 6 A4 om en jävla gata i Skövde. Jippi, skitkul uppgift! Men men, är äntligen klar med den, men ha tröttnat så sjukt mycket på skolan det senaste på grund av att alla lärare har blivit helt störda. Alla går bara runt och gnäller hela tiden. Dem klagar på att vi aldrig gör det vi ska, att vi aldrig lämnar in i tid. Att vi kan mycket bättre än vad vi gör osv. Ursäkta men vad vet dem om det?
Som idag till exempel får jag en utskällning av min mentor för absolut ingenting. Han har sagt att vi får jobba på valfri plats under hans lektioner till detta arbetet, bara man säger till innan, så jag skickade ju mail och sa till och sen idag skäller han ut mig för att jag är dryg och tror att jag kan göra som jag vill? Men egentligen hade han absolut ingen anledning till att skälla ut mig för jag sa till och jag gjorde färdig den där cep-uppgiften så vad fan gnäller han för?
Jag vet att jag gnäller och rage:ar ganska mycket det senaste men seriöst så får lärarna skärpa sig och sluta gnälla över allting.

RSS 2.0