Hej Då Stenåldern!

Nu är jag tillbaka från stenåldern! Datorn är fixad och livet är som vanligt igen. För mig i alla fall. Händer mycket i veckans slut och har hänt en ganska stor grej idag som inte borde tas upp här egentligen. Men sjukt hemskt egentligen! :(


HJÄLP!

Min dator är trasig! Faan också!
Så nu får man leva på stenåldern ett tag och försöka hitta på något annat. Men ska ge den till Martin idag och se om han kan fixa den, hoppas! Sen fyller man år på söndag också, hoppas på en rolig födelsedag, men den blir säkert som alla andra vanliga tråkiga födelsedagar!
Den enda gången min födelsedag vart rolig var den gången jag klämdes ut. För då hände ju något i alla fall.

Tillbaks till verkligheten!

Dock inte den bästa bilden men.

Har kommit hem efter att jag vart hos michael en helg nu. Tyvärr kände jag precis när jag kom hem att jag kommit hem till verkligheten igen. För det första jag gjorde var att sätta mig och plugga, och sitter fortfarande kvar här med hjärnsläpp och massa stress för att hinna färdigt.
Idag har jag vart med Michael och Emma, blev en sväng in till Skövde där vi lekte inne på Ica Maxi. Skulle nog kunna roa oss där inne en hela jävla dag, haha! Men men, sen blev det att åka hem och sen dess har jag suttit här. Nu tänker jag skita i alla läxor och allt och bara lägga mig för att sova. God Natt!

Aj äm ö littel bitt taijerd

Det blev lite solnedgångsbilder idag med!

Trött! Ja, det kan man kalla det. Ligger i sängen just nu, som jag också har spenderat ungefär hela kvällen i också. När jag kom hem efter skolan blev det att lägga sig och sova lite pga huvudvärk. Blev perfekt eftersom då kunde pappa väcka mig när solen började gå ner så jag kunde springa ut och ta sista korten inför inlämningen imorgon. Blev inte så bra bilder men det får väl duga.
Nu snart ska jag hoppa in i duschen och sätta mig framför TV:n, måste se en film på SVT som jag fick i läxa idag. Kommer somna men ska försöka se så mycket som möjligt.

3 veckor kvar!

Fredagen är väl inget att prata om. Satt i skolan från 08:00-20:00. Åkte sen hem till Michael som vart lite sjuk. Så vi har inte gjort så mycket i helgen men jag har försökt ta hand om honom så han kunnat bli frisk. Sen idag åkte jag hem fixade lite med körkorts-pappren och gick sen ut och fota lite med Moa och hennes hundar. 
Om exakt tre veckor så fyller jag 18 och då är man äntligen "vuxen".

Festival!

Sitter i skolan just nu och förbereder allt inför festivalen. Hoppas det kommer bli kul och inte lika långtråkigt som förmiddagen har varit. Jag har vart i skolan sen klockan 8 imorse och kommer gå från skolan runt 8 ikväll. Surt! Men men det är väl bara gå runt och försöka få tiden att gå.
Hoppas verkligen att allt kommer bli som jag tänkt mig.

Run! Run! Run! Stop!

Ska snart lägga mig för att sova, har inte kunnat sova på två nätter typ. Man känner verkligen av det efter att ha vart i skolan hela dagen och sen vart på körkortskurs i tre timmar och sen åkt hem och pluggat. Känner att jag är värd lite sömn nu, så får hoppas på det bästa.
God natt

I'm ready to see you

Sitter och gör lite på samhällsuppgiften, men ska ta en liten fika med knäckebröd och paprika med the till.
Ska nog sätta mig och se en film med, är lite sugen på och se en skräckfilm, får se vad man hittar.

Syntest och Teorikurs

Blev inget syntest. Hade förgamla papper eller vad det var, haha. Men ska beställa hem nya nu, Sen ska jag på kurs imorgon och den 3 maj börjar teorikursen. Imorgon antar jag att vi ska ha engelska nationella prov, muntliga delen. Lite nervöst faktiskt, men hoppas det kommer gå bra. Nu borde jag sätta mig ner och plugga en massa eftersom jag har enormt mycket att göra. Borde i alla fall börja med samhällen och multimediagrejen.

Moving all around

Har precis vart ute och sprungit ca 3 km, så nu blir det att hoppa in i duschen. Sen äta och sen sova för imorgon är det dags med skola igen.

Glad Påsk

Hemma igen efter att ha sovit borta sen i Torsdags. Påsken firades hos Michael med massa folk och god mat. Sen drog vi vidare till Sofia där kvällen fort flög förbi, där spelades det bland annat Singstar. Jag måste bara påpeka det underbara vädret som vi haft turen att möta på nu under helgen. Jag och Michael satt ute på balkongen ett bra tag i förrgår och bara njöt i solen. Fy fan vad jag saknar sommaren, blev så glad när det blev varmt och sen vaknar man imorse och inser att det snöar. Kul!


RSS 2.0