Göteborg

Hemma efter att ha sovit hos Michael igår till idag. Har inte hänt så mycket. Var ute igår kväll/natt och åkte bland annat till Tibro och Skövde. Mest för att vi inte hade något annat att göra, haha. Idag blev det Skövde igen.
Imorgon blir det däremot att åka till Göteborg med Michael, Tanja och Sasha. Måste köpa en ny plugg till örat för min gamla vanliga älskling börjar gå sönder, haha.

Städa huset!

Nu blir det att städa hela nedervåningen, ensam! Vi får se hur det kommer gå men hoppas det inte tar allt för lång tid. Jag vill ju hinna med 2bussen till Hjo sen också. Nee nu får jag ta och snabba på, annars kommer ingenting att bli gjort. Får se hur dagen slutar sen, men kan ju hoppas på en skön promenad i solen idag i alla fall.

Nyklippt

Har precis vart o klippt av allt mitt hår känns det som. Blev faktiskt väldigt missnöjd, tycker att det är alldeles för kort och jag hoppas verkligen det växer ut snart och fort!

Sista dagen för projekt, första dagen till lov!

Har precis kommit hem efter en kul helg. Fredagen gick fort. Jag och Mikaela hann färdigt med projektarbetet tidigt, så vi gick hem tidigare. Så då åkte jag till Hjo för att senare på kvällen åka in till Skövde igen och se på Draktränaren. Jättemysig film faktiskt, jag vill se den igen, haha.
Sen på lördagen så åkte Jag, Michael, Sasha och Tanja till Jönköping, men hittade inget kul. Sen på kvällen blev det massa god mat och efterrätt och sen drog vi iväg till Sofia för att festa. Kvällen slutade bra och helgen likaså.

Sista dagen


Nu är det sista dagen på projektveckan. Det har varit askul, hihi.
Nu har vi bara två saker kvar att göra, komma på typ tre frågor och sen göra färdigt bildspelet (sätta in typ 5 bilder). Sen blir det att åka till Michael och sen åka till Skövde igen för att se på Draktränaren.
Mikaela hälsar! Klicka här för att komma till hennes blogg


Projektarbete, dag 3

Onsdag och dag 3 av själva projektet är nu slut. Idag har vi hunnit med ganska mycket. Så nu saknas bara alla bilder plus att skriva ut dem. Sen är allt klart. Morgondagen är just nu ganska oklar. Försöker få tag på Mikaela men hon är borta. 
Nu blir det snart att sammanställa lite utav intervjuerna så att det är klart till imorgon. Sen blir det att duscha och äta och sen sova.

Första dagen avklarad

Idag var det första projektdagen. Det funkade helt okej faktiskt, hann med en intervju med polisen och boka en till intervju med socialtjänsten, och sen fixa massa andra grejer. Imorgon blir det att åka till Mariestad och fota.

Gymnastik

Saknar




Har svårt för att sova igen. Så sitter och tittar på massa gymnastik-filmer. Saknar gymnastiken som fan. Önskar att jag kunde bli frisk med knäna och ha tid att träna igen. Fast tyvärr vet jag att det aldrig kommer att hända, kommer aldrig att ha tid att träna så mycket igen. Men det skulle va riktigt nice om de startade upp typ en truppgrupp här igen. Lätt att jag skulle börja då, fast att jag har ont i knäna. Längtar till sommaren med när vi tar ut studsmattan så man kan göra lite volter osv och kan träna lite på gräsmattan.
Nee nu måste jag försöka sova, ska upp tidigt imorgon.

Här näst, Projektvecka. Angeläget!

Det blev till slut en bra och rolig helg ändå.
Gårdagen slutade riktigt bra. Det var mycket roligare än förväntat, och umgänget var trevligt. Gratis mat, gratis sprit, och massa kul människor. Ja, vad man kan berätta mer, eller vad borde man berätta mer, haha. Idag har det inte hänt mycket alls. Vaknade vid halv 2 och tillslut åkte jag, Michael och Robin in till Skövde.
Blir att titta igenom intervju-frågor till imorgon snart. Jag och Mikaela ska nämligen till polisen på intervju. Hoppas det kommer gå bra, haha. Nu är det som sagt schemabrytande vecka pga projektvecka. Hur skönt som helst att slippa alla tråkiga lektioner.

Hemmakväll

Blev en hemmakväll idag. Har ätit taco och massa godis, men nu ska jag fortsätta se på en dokumentär nu som heter Population: zero.

Vill klippa mig

Frisyr från Frilla.se

Måste verkligen klippa mig, håret går inte alls att fixa längre. känner att luggen är helt i o-ordning och det andra bara växer och liknar en buske typ. Skulle vilja ha typ en såndär frisyr, tycker faktiskt den är riktigt snygg, fast att håret ska vara lite längre, speciellt på sidorna.
Får bli att boka tid tills att lovet börjat så har man hela lovet på sig att vänja sig och klaga över sin nya fula frisyr, som det brukar vara dvs.

Pluggdag?

Ännu en ledig dag från skolan och det betyder väl att jag kommer slappa järnet och bara sitta o glo framför datorn eller något liknande. Nej, jag måste ta tag i skolan lite och försöka plugga idag, borde i alla fall börja lite med samhällen och typ läsa ut engelskaboken. Men känner jag mig rätt kommer det inte bli så, haha.
Nu ska jag springa ner och äta frukost, sen får vi se hur dagen låter sig bli.

God morgon

Blev ingen skola idag, för jag hade typ bara en lektion som jag behövde gå på, så bestämde mig för att stanna hemma och försöka plugga lite. Kommer tyvärr bli en sjukt tråkig dag. För det är fredag och jag har inget att hitta på. Men får se vad som händer, kommer säkert upp något ikväll. Nu blir det att käka lite frukost i alla fall.

Det Lättar

Migränen börjar släppa nu så tror det kommer gå över snart. Känns som jag knarkat massa tabletter idag, typ huvudvärkstabletter, migräntabletter, tabletter för min mage. Så ikväll blir det nog att Moa kommer hit så får vi se vad vi hittar på.

Hemma från skolan

Är hemma från skolan idag, har migrän.
Jag känner att det kommer bli en lång och sjukt tråkig dag, men det är väl så det är. Nu ska jag lägga mig i sängen igen och sätta på någon film och förhoppningsvis somna om.

I en värld full av liv


Kom precis ut ur duschen, och nyss hemkommen från Hjo. Blev en ganska mysig kväll med kortspel med Robin och Michael plus att vi satt och lyssnade på gamla Disneylåtar. Nu drar sig dagen till sitt slut och imorgon väntar nya äventyr, haha. Nej, men det kommer bli en jobbig skoldag imorgon, men det är bara att hålla ut.
Jag vill färga håret igen med. Tror att det blir blont ett tag till i alla fall. Men sjukt vad det sliter på håret. Känns som jag kommer tappa alltihop när som helst. Skulle behöva klippa bort det mest slitna, men kommer ju inte ha något hår kvar då. Hmm, får se hur det blir, kan kanske prata lite med mormor som vet lite mer.

Kinamat here we come

Sitter på textkommunikationen just nu, men snart blir det att gå och käka kinamat med mikaela, och träffa robin där nere. MUMS på kinamat!


Lång dag idag


Var kvar i skolan till klockan 19. Fotade med Mikaela. Sen åkte jag hem och satte mig vid datorn för att redigera bilder osv. Är äntligen klar med allt nu!
God natt

Mölltimeda

Sitter i datasalen och har multimedia, (eller Mölltimedia enligt Jennie) just nu. Sen blir de mat, tror det var broccolisås med pasta. Efter skolan blir det att fota i studion med Mikaela.

Tråkig dag

Sitter och lyssnar på musik och har precis firat min lillasyster. Är trött och rastlös, vet att jag borde plugga men orkar ändå inte. Blir snart att sätta sig och se en film och sen käka lite och sen sova tror jag. haha
Just det, köpte en bok förra veckan som heter Inspärrad som handlar om barnmisshandel. Låter kanske lite grymt men jag tycker den verkar bra.

The maine


Sitter och lyssnar på The Maine. Har lyssnat på de aslänge men har inte för än typ för några veckor sen faktiskt insett att dem är riktigt bra. Vet faktiskt inte varför det tog sån lång tid eller varför jag helt plötsligt börjat gilla dem mer. Men aja det är väl så det är. Ibland lyssnar man på en låt och tycker den är dålig men sen blir den bara bättre och bättre.

Alice i underlandet

Igår så var jag och Michael på Alice i underlandet, och hans mamma och martin var på farsan.
Alice i underlandet måste jag faktiskt rekommendera stark. En mycket bra film! Jag tror faktiskt att det är den bästa filmen under hela 2009 och än så länge 2010. Sen tror jag att jag blivit kär, mina två små tjockisar<3

Tweedledee och Tweedledum

Just nu sitter jag i sängen och spelar spel medan Michael självklart är duktig och städar hans rum. Ikväll blir det att gå till Robin och fira honom. Han fyller ju trots allt år på Söndag. Helt sjukt hur många som fyllt år denna veckan. Min morbror, Samantha, två andra gamla klasskamrater, min lillasyster och Robin.

haha snyggt!

Nu blir det snart att äta lite mat och göra sig i ordning för kvällen.

Jennie och Sandra sitting in a tree...



Jahopp, nu sitter jag här och har text igen. Ska skriva någon "anal-ys" om Dagens etc, någon tidning typ.
Efter skolan blir det att åka till Hjo och försöka hjälpa Michael med sitt internet. Borde plugga lite också men tror verkligen inte att det kommer hända.
Imorgon måste jag nog va med på idrotten, suck.. Det är biptest som man måste va med på och jag har inte vart med en enda gång på det än, haha skräll mig (och sandra).

 


Ugglor


Sitter i skolan och har textkommunikation. Är förskyld fast sitter bredvid the queen of the dripping nose (jennie).
Läste precis någonstans att Ugglor skulle va det nya ämnet eller trenden att blogga om?!?! Jag tyckte att det lät lite kul. Sitta och blogga om ugglor, fast nu sitter jag ju här själv och gör det, men ändå? Sen är det också något strul med bloggen så jag kan inte ladda upp någon bild, men det får jag väl skippa då. Snart blir det att käka köttfärsås, och sen ha min sista lektion och sen dra till Hjo.


RSS 2.0