Sjuk? frisk? sjuk?

Ligger hemma nu igen.
Veckan innan skolan låg jag hemma i sängen och var sjuk, hade magont och illamående. Då varade det ungefär hela dagarna. Sen veckan därpå mådde jag illa varje morgon, är jag med BARN?
Nej, men sen så gick det typ över, illamåendet kunde komma typ i 5-10 minuter sen var det borta igen. Men i Söndags så började det igen. Jag började må illa och nu har det hållt i sig ända tills nu.
Jag har inte en aning om vad det kan vara?
Förhoppningsvis går det över snart, annars blir det att ringa till vårdcentralen och prata med dem.
Tänk om det är något riktigt allvarligt?


Helvetes jävla regn

Man ska väl egentligen inte klaga på sommaren. Men nu när man hade vant sig vid att det var soligt och fint väder hela dagarna och nu när det bara regnar hela tiden så blir man väl kanske lite för självisk eller vad man ska säga. Det var lite skönt med regn efter att solen gassat på så länge men nu har regnat så sjukt mycket det senaste att det bara är jobbigt och tråkigt med regnet. Så nu lägger jag mig och ser på film, tänkte se på Shelter, kanske borde släcka ner hela rummet och tända lite ljus och få igång höstkänslorna som knackar på dörren.
Imorgon blir det att fira Jasmine och Michael, eller ja, Jag och Michael är bjudna på tacos hemma hos Robin och Jasmine så blir väl lite firande i alla fall. Sen på Söndag blir det Ullared med Emma och Michael. Jag borde kanske skriva en liten lista på vad jag måste handla också. Men det får bli senare.

RSS 2.0