Portfolio?!

Är det någon som vet någon bra affär där man kan köpa en portfolio till sina kort man tagit?
Sitter just och tittar igenom vad jag vill ha för kort till min portfolio (skoluppgift). Och känner att jag lika gärna kan göra en ordentlig. Så har tittat runt lite vart man kan köpa en, men hittar ingen bra så tänkte ifall någon vet var man kan köpa en.

smääää

Träffade Neni en stund idag, så passade på att lägga in en smickrande bild på henne^^

Smask!
Sitter hemma med huvudvärk. Tror att den dära naturkunskapen inte är bra för mig (eller någon annan), inte heller företagsekonomin. Så sjukt tråkiga ämnen som jag inte ens förstår varför man har egentligen. Borde inte skolan vara kul och lärorik? Nee utan gör alla lektioner och ämnen så tråkiga så möjligt. Det är säkert bra!
Nej, nu ska jag inte klaga. Jag är en god människa, haha.
Btw, så borde jag fått min mobil idag, men skräll så fick jag ju inte det. Hoppas den kommer imorgon. Sen borde jag också ge mig ut och fota lite till portfolion. Men det känns dock inte så kul när det är så himla sjukt kallt ute.
Nu blir det i alla fall att lägga mig och se en film eftersom jag måste varva ner ganska tidigt p.g.a magkatarren. Så idag blir det att titta på the gruffalo.

8 dagar kvar.

Ännu en helg har gått, fort som fan!
Men men, imorgon borde jag få min mobil förhoppningsvis, så sitter och tittar runt lite på olika skal man kan köpa till.
Sen funderar jag på att gå till banken imorgon och fixa lite grejer, får se om jag hinner eller inte. Sen så är det ju också bara två veckor kvar typ till jag får min OnePiece, haha. Väntar så sjukt mycket, vill verkligen bara krypa in i den och mysa nu under höstkvällarna.

I Think I Won


Hade ingen bra bild till inlägget, så det blev en bild på lisa som jag fotat nyss^^

Så nu har jag äntligen kommit hem, och har mysat upp mig med mjukisbyxor, en mysig stickad tröja och ett par raggsockar. Så det får bli att lägga sig och se en liten film. Fast jag borde egentligen skriva klart svenskan. Men gör det sen, haha.
Just det, jag vann! Amir,(gaybloggen) hade ju en tävling och vinnaren vann en OnePiece. Jag som aldrig i mitt liv någonsin vunnit något, har precis vunnit just den tävlingen. Sjukt nice. Satt för mig själv och tänkte att: Ja, varför inte? Man ska väl alltid försöka, och sen vinner jag, haha. Det har gjort hela min dag, och kommer väl göra hela min vecka.

Kom ihåg! Vårdcentralen 13:40

Saknar gymnastiken.
Vill inte va sjuk mer.
Ska till vårdecentralen 13:40!
Måste plugga, ligger efter som fan.

Redan på Torsdag?!

Sitter hemma och tråkar. Känner av biverkningar från min medicin som jag fått börja ta nu. Men som tur är, är det inte de ovanligaste biverkningarna jag känner av som tillväxt av bröst på män eller hjärtstopp, utan yrsel och liknande. Har haft en sjukt tråkig dag idag, ville verkligen tillbaka till skolan för en gång skull. Men men, imorgon måste jag ta mig dit och få reda på min praktikplats. Jag ska nämligen redan börja nu på Torsdag med min praktik, medan alla andra börjar nästa vecka. Nervöst!
Hoppas det blir kul i alla fall. Sen så hade vi ett litet kalas hemma hos Michael i Lördags, där vi firade hans kusin Daniel, men som just nu befinner sig på Nya Zeeland, och Michael. Det blev japansk hemmalagad mat som heter Biff Teriyaki, mums! Dock kunde jag inte äta så mycket pga magen, men men det kommer väl fler tillfällen. Men nu tänkte jag sätta på en film, har inte bestämt vilken än, känns som jag redan sett ALLA filmer som finns, men vi får se.

Långhelg

Känner mig bättre idag, undra om det beror på att jag vilat ut eller bara för att jag helt enkelt mår bättre. Sitter just nu och pluggar lite, har gjort en skiss till fotouppgiften och börjat lite med framsidan till CD-omslaget. Sen är jag nästan klar med min Presentation också. Det behövs lite justeringar innan jag känner mig helt klar. Måste ta lite bilder också till uppgifterna men som tur är så vet jag precis hur jag ska göra.
Imorgon far jag vidare till Hjo och ska bland annat träffa Jasmine för photoshoot och solning.
Får se vad mer som händer i helgen, men ska väl mest ta det lugnt och bara chilla.

RSS 2.0