vatttenflåsa eller vattenblåsa, whatever?

Jag har precis städat färdigt hela mitt rum, blockat undan tvätt/disk,dammsugit och dammat och gjort rent spegeln. Skolan rullade på som vanligt idag förutom att idrotten var roligare än vanligt så vet jag att det kommer bli en riktigt tråkig dag, speciellt på grund av att jag fått värsta stora vattenblåsan på min stortå efter idrotten. Sen efter skolan gick jag och Lisa lite på stan, köpte en mössa som jag tyckte såg mysig ut.
Nu ska jag gå ner o försöka hitta något att käka, har inte ätit någonting idag än eftersom jag slutade skolan innan maten och sen ska jag nog lägga mig i sängen för jag fick sjukt ont i min rygg nu, hoppas bara det inte är långvarit.
Imorgon blir det att åka till Hjo och jag spenderar hela helgen där.

4 månader och en underbar helg

Veckan lider mot sitt slut, eller ja, snart i alla fall. Ingen skola för mig idag och ingen skola imorgon, ska bli skönt att slippa dra sig iväg till skolan. Men blir att plugga rätt så mycket ändå. Har ändå massa saker att plugga som t ex:
  • Samhällskunskap - hemtenta
  • Textkommunikation - Novell, Layout och Bokrecension
  • Svenska - Argumentation
  • Historia - hemtenta och prov
  • Matte - prov
Ja, jag orkar inte rabbla upp mer, men det är ganska mycket att göra, men imorgon är det den 27, som betyder 4 månader, som sen kommer att firas på fredag med en romantisk middag mycket god mat och goda desserter och sen kommer vi nog att festa med kompisar. Kommer bli både mysigt och kul.
Nu ska jag däremot lägga mig och se på Twilight: New Moon och sen sova.

Ute på hal is...





Bowlat med Michael, Emma och Hannes precis.
JAG VANN!


You Tell Me

Trött på all skitsnack.

Jullovet är slut

Nu så är jullovet slut och jag får redan börja plugga och förbereda mig för skolan igen. Dock är jag helt orkeslös för just den punkten. Menmen det är ju trots allt en hel helg kvar. Idag blir det att åka in till Skövde för att träffa Sandra och va med henne lite. Sen ska jag åka vidare för att övernatta i Hjo. Det blir väl att plugga lite med idag eftersom jag har prov på måndag. Ikväll vet jag inte riktigt vad vi kommer att hitta på men det löser väl sig som alltid.


Vecka 1 har äntligen börjat

Japp, nu har vecka 1 börjat och detta är första veckan på mitt nya liv kan man väl säga. Det kanske låter mer drastiskt än vad det egentligen är. Men som sagt, så har jag ju mina nyårslöften att hålla. Och jag ska faktiskt försöka hålla dem i år. Fast man kanske borde räkna bort idag för idag har jag verkligen inte gjort någonting och inte vart nyttig eller något. Kanske lite skräll på mig här. Fast i och för sig så testade jag mammas nya träningsmaskin som man springer på, så jag har ju tränat lite i alla fall.

2010


Färgat håret!

Nu sitter jag och väntar på att michael ska fixa färdigt sitt hår så vi kan åka in till Skövde. Där det blir att fönstershoppa lite, sen ikväll ska vi bowla och "mösa med massa flöt". Jag har också firat nyår här i hjo, riktigt kul var det. Fick träffa massa kompisar till Michael, riktigt roliga typer faktiskt. Nu är 2009 över och 2010 har börjat bra. Jag har ju några nyårslöften med som man måste lyckas med. Får se hur det går med dem, men jag tror att jag kommer lyckas.


RSS 2.0