Julafton imorgon

Julafton imorgon redan då, och jag har absolut ingen julkänsla över huvudtaget.
Känns som att man bara väntar på att allt ska ha varit och att det ska gå bort. Redan trött på julen och vill bara ha sommar typ.
Men men God Jul i alla fall!

Snart jullov, behövligt lov

Nationella muntliga imorgon plus redovisning i foto. Men skönt att det snart är helg och till och med lov snart.
Det känns verkligen att lovet är nära och behövligt. Själv är man så trött på skolan och så trött på alla läxor och skit att man inte vet var man ska ta vägen. Menmen, nu är det i alla fall dags att sova efter att ha pluggat hela dagen sen jag kom hem. Så god natt.

Julklappar check!

Har fixat nästan alla julklappar, nu är det bara en klapp kvar som jag dock inte har råd att köpa men får se till att köpa den direkt efter jul då jag fått pengar igen. Det är den bästaste klappen också!
Imorgon skulle jag haft nationella talet i svenska, men på något sätt så verkar det som vi flyttat fram det så då har jag bara ett annat prov i företagsekonomi.
Denna veckan har inte vart så jäkla rolig annars heller faktiskt. Har haft ont i huvudet hela dagen igår och idag, käkat massa huvudvärkstabletter men de hjälper inte. Så hoppas det går över till imorgon.

GAAAH!!

Nej, jag tänkte inte alls att jag skulle spilla ut glaset när det stod där. Och nej, jag råkade inte alls putta till det med foten och spilla ut ett helt glas med oboy på min vita, eller ja före detta vita matta... Suck!

Projektvecka check!

Så då var denna veckan över och lika så projektveckan. Veckans tema var ju att göra StopMotionfilm, och jag och jennie gjorde två kortfilmer. En tog vi idéer ifrån av en musikvideo och den andra tog vi idéer ifrån filmen the grudge.
Om jag får säga som jag tycker, som jag självklart får eftersom det är min blogg haha, så tycker jag att filmerna blev sjukt nice. Självklart hade man ju, om man vetat, kunnat ta fler bilder och få dem att bli ännu bättre men som jag sa så tyckte jag dem blev riktigt bra ändå.
Imorgon börjar jag 12, då vi bara ska redovisa filmerna och sen är denna veckan också slut.


The grudge-filmen (måste ses på helskärm)



Sverigetrotters


RSS 2.0